Indyk (80g/100g): (świeży indyk 50g/100g; suszony indyk (23,5g/100g), tłuszcz z indyka (4,5g/100g), sos z indyka (2g/100g), ziemniaki, słodkie ziemniaki, świeżo przygotowane warzywa sezonowe (12.8/100g), olej z łososia (3g/100g), drożdże browarnicze, składniki mineralne, witaminy, fruktooligosacharydy (480mg/kg), mannanooligosacharydy (120 mg/kg), olej z ogórecznika. DODATKI (na1kg): Witaminy: witamina A (octan retinylu) 14 423 IU, witamina D3 (cholekalciferol) 2 163 IU, witamina E (octan alfa-tokoferolu) 96 mg; Pierwiastki śladowe; siarczan cynku jednowodny 133,5mg, siarczan żelaza jednowodny 160mg, siarczan manganu jednowodny 105mg, siarczan miedzi jednowodny 58mg, jodan wapnia bezwodny 1,6mg, selenin sodowy 0,6mg; stabilizatory flory jelitowej: Enterococcus faecium DSM 10663/NCIMB 10415 1 000 000 000 jtk.